Ilinca Vandici a facut anuntul: "Fata este descalificata”. Motivul pentru care una dintre concurentele "Bravo, ai stil!" iese din concurs chiar inaintea Galei il aflati in aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

In Gala de sambata seara a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D, inainte de startul competitiei, Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, face un anunt neasteptat, atat pentru fetele din platou cat si pentru telespectatori.

Una dintre cele 14 concurente a fost descalificata din competitie, motivele fiind bine intemeiate.

“Asa cum ati observant si voi, una dintre voi nu se mai afla aici, in platou. Din pacate, ea a esuat lamentabil in a-si asuma responsabilitatile ce au venit odata cu participarea la "Bravo, ai stil!". Fata este descalificata si incepand din acest moment, ea nu mai face parte dintre concurentele de la "Bravo, ai stil!”, spune Ilinca Vandici.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cine este concurenta descalificata si care sunt motivele care au condus la aceasta decizie veti putea afla in cea de-a doua Gala a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta sambata, de

la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri: