Ilinca Vandici a facut cate 4 teste de sarcina pe zi, pana sa-i confirme doctorul ca este insarcinata! Vedeta a povestit totul despre sarcina si despre analizele complexe pe care le face in aceasta perioada! Pe graviduta Vandici o veti vedea de luni, de l

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

“Bravo, ai stil!”, cel mai tare show TV de moda, revine pe micile ecrane din 23 ianuarie, iar 14 tinere se vor lupta pentru titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania".

In acest sezon, ochii telespectatorilor vor fi indreptati spre Ilinca Vandici, prezentatoarea de la Kanal D anuntand de curand ca este insarcinata si va deveni mamica in vara acestui an.
“M-am ingrasat 700 de grame in prima luna, atat! Analiza pe care am facut-o acum nu este complicata si nici sofisticata, poate era pana acum un an. M-am dus si mi s-a luat sange, s-a ambalat totul intr-un mod mai special si s-a trimis proba direct in SUA.

In decurs de 10 zile lucratoare astept si rezultatul, care ne va spune in proportie de 99,9%, am inteles, care sunt afectiunile de care poate suferi bebelusul pe tot parcursul vietii sale, la fel aflam toate bolile care tin de ADN-ul fiecaruia dintre noi. Pe langa asta, aflam cu siguranta si sexul bebelusului. Adica nu mai stam la ecografie, se vede, nu se vede, e ceva, ce e, aoleu, aoleu!, pentru ca testul ne spune si sexul copilului.
Deci, toate problemele acestea dispar cand vin rezultatele analizelor. Din cate am inteles, aceasta analiza anuleaza inclusiv dublul- test, pentru ca este mai performanta decat el”, ne-a dezvaluit Ilinca Vandici.

Vedeta tv a povestit cum a reactionat cand a descoperit ca este insarcinata. "Intr-o zi am facut un test, iar cand am vazut rezultatul m-am panicat usor. In toata perioada aceea de doua saptamani, pana am mers la medic si ne-a spus clar ca sunt insarcinata: in fiecare zi faceam 3-4 teste, cica sa mai facem unul ca sa fim bine! La un

moment dat am luat si un test care probabli ca era expirat pentru ca nu a iesit nicio liniuta si am zis: aoleu, ce s-a intamplat? Nu mai suntem insarcinati? Apoi am luat altul si iar eram insarcinati!”, spune simpatica viitoare mamica. Citeste continuarea pe( wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: