Ilinca Vandici a fost ceruta de sotie! “A existat si cererea, dar fara inel!" Avem toate detaliile nestiute despre reactia fabuloasa a lui Andrei la auzul vestii ca va fi tata si fricile viitoarei mamici. Bat clopote de nunta!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Dupa ce a anuntat la finele anului trecut ca este insarcinata si ca urmeaza sa dea nastere primului sau copil, Ilinca Vandici ne ofera o noua surpriza.

In noua sezon al show-ului "Bravo, ai stil!", care revine de luni, 23 ianuarie, in grila Kanal D, prezentatoarea tv isi va etala burtica de graviduta si, probabil si mai curand, un inel de logodna si unul de casatorie.

Lucrurile bune si evenimentele importante se precipita din cale afara, in ultima vreme, in viata Ilincai Vandici. La cateva saptamani dupa ce i s-a confirmat sarcina si medicii au anuntat-o ca va aduce pe lume un bebelus, vedeta de la “Bravo, ai stil!” a fost ceruta de sotie de partenerul ei de viata, afaceristul Andrei Neacsu. Dezvaluirea bomba a fost facuta de simpatica graviduta in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

“Noi am vorbit despre bebelus, despre casatorie si lucrurile au evoluat extrem de frumos.
Aaa, ca nu am in momentul asta un inel pe deget sau ca nu am inca actul la Primarie, consider ca sunt niste fleacuri atata vreme cat intre noi lucrurile au evoluat cum au evoluat. Sincer, a existat si cererea, dar fara inel! Si, am inceput sa ne organizam”, a spus vedeta de la “Bravo, ai stil!” Citeste continuarea articolului pe wowbiz.ro!

 

Taguri: