Ilinca Vandici, certata aspru de fani cand au vazut ce face viitoarea mamica insarcinata in sase luni:"Ilinca, nu e periculos ce faci tu pentru sarcina? Chiar nu te poti abtine?! Eu inteleg ca e esential, dar bebelul tau nu sufera?!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:36

Insarcinata in sase luni, Ilinca Vandici, moderatoarea show-ului fashion "Bravo, ai stil!" arata demential si asta a obervat-o toata lumea de la jurati pana la spectatori si fanii vedetei.

Recent, moderatoarea emisiunii a publicat un filmulet in care trage din greu la sala pentru a fi in forma si asta chiar daca este insarcinta in sase luni. Se pare, insa, ca multi fani, au certat-o pe Ilinca cand au vazut-o cum trage de greutati si au intrebat-o daca nu ii face rau bebelusului.

Evident ca Ilinca face toate exercitiile sub atenta indrumare a medicului care o sfatuieste tot ce este sanatos pentru bebelusu, asa ca totul este in siguranta pentru ca si femeile insarcinate au nevoie de sport si miscare, insa totul sub supraveghere.

Astfel, atat Ilinca cat si bebelusul sunt in siguranta, iar moderatoarea isi poate continua exercitiile fizice atat cat sarcina ii va permite. Iar fanii nu trebuie sa fie ingrijorati pentru ea!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: