Ilinca Vandici, “deranjata” de Razvan Ciobanu! "Imi vine sa-ti zic: Saru'mana, parinte!" Ce a facut-o pe prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil!" sa spuna asta aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:19

In debutul editiei de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, Ilinca Vandici se indreapta cu pasi repezi spre colegul ei de platou Razvan Ciobanu cu o “plangere” verbala neasteptata. Vedeta este deranjata de parfumul pe care il foloseste Razvan, unul cu un puternic iz de tamaie.

“Ma apropii de tine si imi vine sa iti zic: Saru’ mana, parinte!. Are un parfum, nu ca are un iz de tamaie, domnule, ci zici ca s-a scufundat cu totul in cadelnita si nu mai iese de acolo. Am senzatia ca vorbesc in numele tuturor colegilor si al celor din regie”, spune Ilinca Vandici.

mediat, Maurice Munteanu ii sare in aparare colegului sau de platou, oferind si explicatia “deranjului olfactiv”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

“Ilinca, tu nu ai inteles, de fapt, acest mesaj olfactiv.

Faptul ca nu intelegi un mesaj olfactiv complex, nu inseamna ca el, mesajul olfactiv, in sine, e unul nasol”, explica acesta.

Ce are de spus Razvan Ciobanu in apararea sa veti putea afla urmarind o noua editie a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata astazi, de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: