Ilinca Vandici, dezvaluiri despre bebelusul din burtica si despre nunta! "Experimentam fericirea absoluta"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:41

Ilinca Vandici este in al noualea cer de cand a aflat ca este insarcinata.

Frumoasa prezentatoare a super-show-ului de la Kanal D, "Bravo, ai stil!" se pregateste sa devina mamica de baiat. "Imi doresc sa nasc pe 22 iulie ca sa fie Leu. Imi doresc sa fie Leu, nu Rac", a spus Ilinca Vandici pentru viva.ro. "Experimentam fericirea absoluta", a adaugat vedeta Kanal D.

In weekend, Ilinca a mers la biserica. "Nu am mai putut sa ii cer nimic lui Dumnezeu.

Mi se intampla atatea lucruri frumoase. Sunt cele mai frumoase si mai intense momente din viata mea", a precizat Vandici.

Ilinca a facut dezvaluiri si despre nunta. "Nu va fi un eveniment restrans. Nu voi purta o rochie de mireasa tipica. O sa aleg ceva atipic", a spus ea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Cu baietelul ei, Ilinca vrea sa aiba o relatie deschisa, sincera. "As vrea sa vorbesc cu el, sa-l las sa aleaga, nu cred in pedepse, in bataie. Cred in inteligenta copilului si in maturitatea noastra ca adulti", a mai declarat Ilinca Vandici. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: