Ilinca Vandici, la “înghesuială”! Brigada sexi a emisiunii “Bravo, ai stil!”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 sep 2017, 12:50

Sambata seara, in Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, “vocea poporului” este nelipsita din cadrul show-ului, prin intermediul celor mai ravniti barbati din showbiz-ul autohton, Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge.

In tinute lejere, in pijamale semnate chiar de Jorge, cei trei barbati irezistibili isi fac aparitia pe platoul emisiunii, spre deliciul privitorilor.

In ton cu tematica Galei de sambata, “Deschidere de club”, cei trei se conformeaza vestimentar si dau o petrecere in pijamale. Imbracati adecvat, ca niste adevarati patroni de cluburi exclusivite, acestia dau tonul distractiei.

“Vreau si eu pe canapea cu voi! Vai, dar ce bine este aici, intre baieti ”,

spune incantata Ilinca Vandici, in timp ce baietii ii fac loc, ca niste adevarati gentelmani, pe canapea.

Momentul starneste un val de gelozie din partea celor patru jurati, aflati de cealalta parte a baricadei, si imediat Razvan Ciobanu vine cu o propunere pentru prezentatoarea show-ului.

“Daca Ilinca se simte atat de bine pe canapea, eu zic sa ramana acolo si noi, juratii, sa nu vorbim deloc astazi! Sa prezinte ei emisiunea ”,

afirma juratul.

Cum s-au impartit taberele si ce tinute vestimentare vor cuceri sau vor dezamagi juratii veti putea afla urmarind editia de sambata a show-ului “Bravo, ai stil!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.