Ilinca Vandici, la proba ROCHIILOR DE MIREASA! Oare acestea sa fie cele doua tinute pe care le va purta la marele eveniment? Vedeta arata absolut DIVIN imbracata cu ele VIDEO

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2017, 11:24

Mai e putin pana la marele eveniment si Ilinca Vandici e in toiul pregatirilor.

Pentru ca vrea ca nunta ei sa fie unica si prin prisma tinutelor pe care le va imbraca, ca doar emisiunea "Bravo, ai stil!" este despre stil prezentaotarea TV vrea sa aiba cel mai stilat eveniment, acum, este in febra probelor la rochiile de mireasa.

Ilinca colaboreaza cu un celebru brand romanesc de ale carui piese este absolut indragostita si deja are primele schite ale tinutelor, insa nu s-a sfiit sa si probeze cateva rochii care i-au venit absolut superb.

Materiale pretiose, detalii si insertii fine, cu siguranta rezultatele finale vor fi spectaculoase!

 

A post shared by Andra Turcanu (@andraturcanu) on

Ilinca Vandici va avea un octombrie destul de incarcat de emotie. Fix la mijlocul lunii, pe 15, frumoasa vedeta Kanal d, prezentatoarea show-ului-fenomen "Bravo, ai stil!" isi va uni destinul in fata lui Dumnezeu cu alesul inimii ei, Andrei Neacsu.

Cei doi sunt casatoriti si au impreuna o minune de baietel, pe Zian-Ioan, pentru care aceeasi zi va fi la fel de importanta. Nu de alta, dar micutul va fi crestinat tot pe 15 octombrie.

Dupa cele doua ceremonii crestine, invitatii, in numar de aproape 500, vor petrece pana in zori intr-o locatie selecta de langa Bucuresti.

 

A post shared by Andra Turcanu (@andraturcanu) on

 

A post shared by Andra Turcanu (@andraturcanu) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.