Ilinca Vandici, pictorial de exceptie! Prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 11:43

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!”, a avut parte de o sedinta foto spectaculoasa pentru numarul de august al revistei Viva.

Frumoasa vedeta a intrat in pielea unei spanioloaice focoase, iar pentru ca in zona in care a avut loc sedinta foto se afla un padoc cu cai de agrement, Ilinca s-a bucurat si de interactiunea cu un bidiviu maiestuos si prietenos. In curand, telespectatorii o vor putea urmari pe Ilinca Vandici prezentand show-ul „Bravo, ai stil!”.

Acesta va fi difuzat incepand din 22 august, de luni pana vineri, de la ora 17:00, si in fiecare duminica de la ora 20:00.

Zece concurente frumoase si ambitioase vor evolua in fata unui juriu exigent format din Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, pentru a convinge ca stiu sa isi puna in valoarea personalitatea prin tinuta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Emisiunea are si o componenta puternica de reality-show, competitoarele fiind nevoita sa dezvolte adevarate strategii pentru a cuceri nu numai juriul, dar si pe contracandidatele lor, care vor avea si ele puterea votului in economia concursului.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.