Ilinca Vandici, premiata la Celebrity Awards – Femei de succes

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:02

Ilinca Vandici a primit aseara trofeul „Celebrity Awards – Successsful Women”, la Gala cu acelasi nume, ce s-a desfasurat aseara la Ambasad Or Events, in Bucuresti.

Vedeta Kanal D a fost premiata pentru activitatea sa in televiziune, pentru gratia si stilul care au consacrat-o si au facut-o una dintre cele mai iubite si apreciate vedete din Romania. Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, emisiune ce a cucerit publicul din Romania prin combinatia inedita de fashion show si reality.

"Multumesc publicului si organizatorilor pentru aceasta distinctie onoranta. De asemenea, imi exprim recunostinta fata de echipa de la Kanal D, oameni minunati si profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, fara de care nu puteam ajunge in acest punct al carierei

mele”, a spus Ilinca Vandici.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

In cadrul Galei au mai fost premiate personalitati feminine din Romania, din diverse domenii de activitate, care s-au facut remarcate prin profesionalism si dedicare, dintre care amintim pe Andreea Marin, Doina Melinte, Iulia Vantur, Paula Chirila. Evenimentul a fost prezentat de Dan Helciug si Vica Blochina. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: