Ilinca Vandici, reactie de milioane in momentul deschiderii darurilor primite de ziua sa! „Iubi, Iubi, asta cred ca e pentru tine, sa te bucuri de mine... dupa!”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:32

Peste trei saptamani, Ilinca Vandici va da nastere unui baietel si va deveni mamica pentru prima oara in viata sa. Ieri insa, frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Bravo, ai stil” a organizat o dubla petrecere- de ziua sa si baby shower, pentru bebelusului ei.
Asa cum este obiceiul la petrecerile baby shower, in cinstea micutului care urmeaza sa se nasca in scurt timp, invitatii au adus cadouri pentru bebelus, dar si daruri pentru viitoarea mamica, sarbatorita zilei.

Cel mai amuzant moment al serii a fost cel al deschiderii cadourilor, pe cat de numeroase, pe atat de spectaculoase. Astfel, cel mic a fost cadorisit cu lucrusoare pentru nou-nascuti, hainute, ursuleti mari de plus, paturici, lampite de veghe, jucarii si cosmetice, iar Ilinca Vandici cu daruri pentru... oameni mari. Si asta pentru ca, pe langa articolele pentru ingrijirea baietelului ei, alte parfumuri si bijuterii, vedeta de la Kanal D a fost cadorisita si cu obiecte de lenjerie sexy, pe care le va folosi dupa perioada maternitatii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

La vederea lor, simpatica prezentatoare de la „Bravo, ai stil!” a avut o reactie de milioane si i s-a adresat pe loc partenerului ei de viata.

„Care mi-ati luat haine, mi-ati luat de gravida sau pentru dupa gravida? Iubi, Iubi, asta cred ca e pentru tine, sa te bucuri de mine... dupa! Este superb, superb, multumesc! Si este pentru dupa, ce bine... abia astept! Iubi o sa fim fericiti impreuna, o sa vezi! Se preconizeaza a fi o vara fierbinte...

dupa ce nasc”, a spus Ilinca Vandici, printre hohote de ras, la vederea unui neglije fin. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.