Ilinca Vandici se transforma in "scorpie! Ea si Razvan Ciobanu fac schimb de roluri astazi, la „Bravo, ai stil!”, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 11:40

Daca Razvan Ciobanu se da de trei ori peste cap si devine echilibrat si mereu intelegator, Ilinca se transforma intr-o „scorpie” mereu nemultumita, imediat ce se aseaza pe scaunul ocupat in show de celebrul designer.

"Ce ai pe sub fustita? Vreau sa stiu!”, au fost primele intrebari ale Ilincai, de indata ce si-a facut aparitia pe scena, tanara Denisa.

Denisa, care participa la un concurs de Miss, la care premiul e o cina cu Cristiano Ronaldo a dat nastere, prin tinuta pe care o poarta, si altor comentarii malitioase din partea juratilor.

„Daca am urat vreodata ceva si am sa urasc acela este boho chic-ul.

Tu astazi, Denisa, ti-ai dat doctoratul in boho chic” a spus juratul Maurice.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

Cum s-a descurcat Ilinca in rolul lui Razvan Ciobanu si au reactionat ceilalti jurati la outfit-ul Denisei, aflati astazi, in show-ul “Bravo, ai stil!”, de la ora 16:30, numai la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.