Ilinca Vandici si iubitul ei se pregatesc pentru o calatorie exotica! “Abia asteptam sa mergem in vacanta, undeva la soare!” Prezentatoarea tv se iubeste de sase luni cu un tanar afacerist!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:59

Prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil!”, una dintre cele mai iubite emisiuni din Romania, este discreta cand vine vorba despre viata ei personala.

Frumoasa vedeta are o relatie cu un tanar om de afaceri care o rasfata, o iubeste si, cel mai important, ii intelege programul incarcat de filmari.

Ei bine, si daca judecam dupa principiul “adevarata putere a unui barbat se vede in marimea zambetului femeii de langa el”, putem trage concluzia ca Andrei Neacsu, partenerul Ilincai, este un urmas al lui Adam foarte puternic.

Chipul amfitrioanei de la “Bravo, ai stil!” transmite fericire, implinire si energie pozitiva, semn ca sturlubaticul Cupidon a avut inspiratie cand a sagetat-o.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

“La evenimentele mondene unde partea profesionala e cea care primeaza nu il car dupa mine, ca ar trebui sa stau cu el, sa ii explic ce se intampla. Suntem doi tineri care se bucura de viata, de relatia pe care o au, si asa e normal sa se intample. Abia asteptam sa plecam in vacanta undeva la soare, avem trei saptamani libere. O sa mergem in gasca mai mare, sa ne distram, sa uitam de agitatia din Bucuresti si ne intoarcem cu forte proaspete pentru sezonul 2 din “Bravo, ai stil!”.,

a declarat Ilinca pentru WOWbiz.ro!

 

Taguri: