Ilinca Vandici SUPER nunta si SUPER botez cu 500 de invitati in octombrie! Avem toate detaliile celui mai tare eveniment al toamnei! Intra sa vezi cum arata invitatiile

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2017, 10:27

Hotarat lucru! Ilinca Vandici isi uneste destinele cu sotul ei, Andrei Neacsu, si in fata lui Dumnezeu!

Se va intampla luna viitoare, pe 15 octombrie, in cadrul unei ceremonii de vis, urmata de o petrecere fabuloasa. Si asta nu este tot! In aceeasi zi, cei doi fericiti parinti isi vor crestina si rodul iubirii, pe Zian-Ioan.


Ilinca Vandici va avea un octombrie destul de incarcat de emotie. Fix la mijlocul lunii, pe 15, frumoasa vedeta Kanal d, prezentatoarea show-ului-fenomen "Bravo, ai stil!" isi va uni destinul in fata lui Dumnezeu cu alesul inimii ei, Andrei Neacsu.

Cei doi sunt casatoriti si au impreuna o minune de baietel, pe Zian-Ioan, pentru care aceeasi zi va fi la fel de importanta. Nu de alta, dar micutul va fi crestinat tot pe 15 octombrie.

WOWbiz.ro va prezinta in exclusivitate cum arata invitatiile la evenimentul dublu.Dupa cele doua ceremonii crestine, invitatii, in numar de aproape 500, vor petrece pana in zori intr-o locatie selecta de langa Bucuresti.


Despre tinutele pe care le va purta "miresica" stim ca... nu vor fi unele obisnuite si, asa cum ii sta bine celei mai stilate vedete din Romania, pentru ca vor iesi din tipare. Si spunem tinute, la plural, pentru ca WOWbiz.ro a aflat, in exclusivitate, ca Ilinca va avea trei rochite. Una pentru ceremoniile din biserica, alta pentru petrecere si una... suroriza. Inca ceva: daca va asteptati sa o vedeti pe Ilinca imbracata in mireasa, cu voal pe cap, atunci veti astepta mult si bine.
Ea nu va fi asa. Va purta o rochie... Dar mai bine va lasam sa o vedeti in toata splendoarea ei, in curand, aici, pe WOWbiz.ro.

 

 

Taguri: