Ilinca Vandici vorbeste despre viata ei de familie: "Nu-mi pun sotul sa schimbe scutece pentru ca nu e o treaba de barbat. Asta trebuie sa facem noi, femeile!"

Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 sep 2017, 10:46

Vedeta a vorbit in exclusivitate si despre nunta ei care se anunta evenimentul anului! "Voi avea o rochie de mireasa de "Bravo, ai stil!"

Ilinca Vandici are tot ce si-ar putea dori o femeie. Este frumoasa, celebra, prezinta o emisiune de succes, are un sot care o iubeste si o respecta si, nu in ultimul rand, un baietel care i-a umplut viata de fericire.

Vedeta Kanal D ne-a povestit, in exclusivitate, ca va fi o mireasa atipica, care isi doreste sa se distreze toata noaptea. Prin intermediul WOWbiz.ro indragita vedeta le-a si transmis invitatilor ca nu are de gand sa se plimbe pe la toate mesele, sa socializeze, sau sa se odihneasca pe un scaun, ci vrea sa se bucure din plin

alaturi de prieteni si de familie pe ringul de dans, pe toate ritmurile posibile. Si nu doar petrecerea va fi "WOW". Ilinca ne-a marturisit ca rochia ei de mireasa va fi cu totul si cu totul speciala, o creatie demna de "Bravo, ai stil!".


"LouLou the brand" imi va face rochia de mireasa. Habar nu am cum o sa fie, o sa ma duc la Andra, o sa stam de vorba, o sa scoatem niste poze la imprimanta.
Pot sa va spun ca nu vreau o rochie de mireasa clasica, vreau un vesmant de "Bravo, ai stil". Abia astept momentul. La nunta mea o sa fie o nebunie. Pe aceasta cale anunt pe toata lumea, pe toti invitatii nostri dragi ca nu voi merge de la masa, la masa, sa socializez. Vreau sa fiu numai pe ringul de dans si ii astept pe toti acolo, langa mine. Nu vreau un eveniment sobru, unde sa se vorbeasca si atat.
Imi doresc ca toata lumea sa se distreze, sa se simta bine, sa scape de etichete. Visez la o nunta de care sa ne amintim mult timp, o petrecere cu distractie maxima", a declarat Ilinca.


Frumoasa prezentatoare ne-a evocat si cateva scene din viata ei de mamica, scene despre care spune ca o umplu de fericire.


"Sotul meu nu este genul de barbat care schimba nonstop scutece.
In weekend, cand sta acasa si nu are treaba, schimba si el un pampers, dar eu nu-l pun sa faca asta pentru ca nu e o treaba de barbat. El nu se da inlaturi de la nimic, il adora pe bebe, face toate nebuniile posibile cu el. Il ia, il pupa, il giugiuleste, il face avion. Sunt niste momente savuroase, care-mi umplu sufletul. In schimb tot ce tine de mancare si de scutece, cred ca trebuie sa facem noi, femeile", a spus prezentatoarea "Bravo, ai stil!"

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.






 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.