Imagine in premiera cu Adela din studioul radio unde concurenta a fost realizatorul unei emisiuni folclorice!" Uite cum arata tanara in varsta de 26 de ani atunci! Avea un cu totul alt look

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

Adela a dezvaluit pentru prima data in fata juratilor "Bravo, ai stil!" ca a fost realizatorul unei emisiuni radio de folclor si ii placea foarte mult job-ul pe care il avea.

Mai mult, Adela a mai spus ca nu s-a dat in laturi de a avea multe joburi pe parcursul vietii deoarece parintii au crescut-o in acest spirit. Cand voiam sa plac intr-o vacanta, trebuie sa muncesc pentru a-mi strange bani, nu e ca aveam lipsuri, ci asa am fost crescuta si educata. Am fost si vanzatoare la un magazin de bijuterii", a dezvaluit Adela in culise.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Pe vremea cand era la radio, Adela obisnuia sa isi poarte parul impletit, in stilul rusesc si atunci avea si podoaba capilara vopsita blonda.

 

Taguri: