Imagine inedita cu Denisa, revelatia sezonului doi a show-ului "Bravo, ai stil!" La cativa anisori, junioara competitiei era o fashionista convinsa! Cum arata una dintre cele mai redutabile concurente in urma cu cativa ani

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:28

Denisa a reusit sa stranga steluta dupa steluta inca de la inceputul competitiei, dovedind ca are un stil foarte bine definit, inca de la 18 ani.

Este o prezenta exotica, nu vrobeste prea mult, insa este una dintre cele mai puternice competitioare din show-ul "Bravo, ai stil!" si asta chiar in ciuda varstei destu de fragede. Juratii au observat si au apreciat modul cum Denisa isi gandeste fiecare tinuta, muzica pe care defileaza si parerile pe care le spune scurt si la obiect.

Mai mult decat atat, se pare ca junioara competitiei, are in sange talentul de a mixa hainele si a sta o dovedeste inca de cand avea cativa anisori si mergea la gradinita.

Imbracata casual, dar cu un rucsac de efect si cu o banda cu floricele in par, Denisa facea furori printre colegele ei de gradinita.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

A photo posted by Den? (@potecaru_denisa) on

 

Taguri: