Imagini in EXCLUSIVITATE de la cununia civila a Silviei! Cum s-a imbracat concurenta in cea mai frumoasa zi a ei si cum a aratat buchetul de flori. Cu ce detaliu de lux a accesorizat intreaga tinuta! Declaratia ei e surprinzatoare!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:29

Silvia a avut o cununie civila  asa cum si-a dorit-o si cum a visat-o, alaturi de barbatul vietii ei si mai mult, a avut o tinuta care i-a pus in evidenta formele corpului.

A photo posted by Silvia Saveschi (@silvia_saveschi) on

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”


Noua concurenta de la "Bravo, ai stil!"a  ales o tinuta putin mai diferita fata de restul femeilor care, de obicei se imbraca intr-o rochita vaporoasa, la un astfel de eveniment. Silvia a ales un outfit format din sacou cu pantaloni, albe, ambele si cu dantela aplicata. Buchetul a fost unul tot in nuante de alb, dar cu o pata de culoare, respectiv albastru.

Piesa de rezistenta a tinutei a fost geanta Chenel pe care a purtat-o cu mandrie pe umar. Concurenta a si comentat in dreptul unei poze de la cununia civila, spunand ca: "God bless the brave man who dares to marry my psycho ass!"

 

Taguri: