Imagini incredibile la "Bravo, ai stil!" Maurice Munteanu si Raluca Badulescu filmati primind SPAGA pentru a juriza o concurenta! Imaginile sunt aici

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:47

Totul s-a intamplat in timpul jurizarii Adelei, prima concurenta care a intrat prima in platou in gala eliminatorie de duminica, pe KANAL D.

Pentru aceasta editie, concurentele au avut de pregatit un moment inspirat din personajele celebre ale cinematografiei. Adela s-a a ales viata celebrilor raufacatori ai anilor '30 din America Bonnie si Clide, un cuplu de spargatori de banci.

Din momentul ei nu au lipsit armele si sacii de banii iar, in timpul jurizarii ei, Ilinca Vandici a inceput sa le indese bancnotele de zeci de euro (din recuzita emisiunii) juratilor.

Cea mai spectaculoasa reactie a avut-o Raluca Badulescu, cea care si-a "ornat" decolteul cu banii primiti drept "spaga":

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Iata ce calificative a primit Adela pentru momentul ei:

 

Taguri: