IMAGINI inedite cu Danuta si logodnicul ei, Dave, la concertul de la Londra al celei mai iubite trupe romanesti! Uite cum s-au fotografiat cei doi alaturi de membrii trupei si ce s-a intamplat la concert!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:37

Danuta si Dave fac nveta constant intre Romania si Anglia, mai precis intre Iasi si Londra, insa asta nu ii impiedica sa aiba si cateva momente de relaxare.

Acum cateva zile, cei doi au fost la concertul Carla's Dreams pe care membrii trupei l-au sustinut la Londra. Foarte fericiti de intalnire, atat Dave cat si Danuta nu au ratat ocazia de a se fotografia alaturi de "mascatii" trupei. Ba mai mult, la concert au fost prezenti mai multi romani care au recunoscut-o pe Danuta si au vrut sa se fotografieze cu ea si sa o intrebe diverse lucruri:"Mulţumesc tuturor celor care şi-au făcut timp pentru a ma saluta! Lumea este mică!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Danuta Ilie (@danuta_ilie) on

 

Taguri: