IMPRESIONANT! Maia i-a lasat pe jurati cu OCHII in LACRIMI dupa ce a interpretat LIVE melodia "Wrecking Ball" a lui Miley Cyrus!" Vei ajunge o foarte mare artista! N-am mai avut ocazia sa aud o voce asa! Esti splendida! Bianca, extrem de mandra de verisoa

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:44

Maia, verisoara Biancai, a facut o reprezentatie de zile mari pe podiumul de la "Bravo, ai stil!", interpetand o melodie extrem de grea pe care a defilat concurenta.

Maia i-a impresionat pe toti juratii, iar Iulia Albu i-a si spus Biancai ca avea nevoie de micuta pentru a-i salva tinuta. Raluca Badulescu a fost si ea extrem de impresionata de vocea Maiei si a rugat-o sa ii promita ca la primul ei concert ii va chema pe toti juratii pentru ca, cu siguranta va ajunge o mare voce.

Maurice, in schimb, a observat cateva detalii la Bianca si anume make-up-ul cu albastru de la ochi impreuna cu pantofii animal print.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.