"In mod surprinzator tinuta imi place. Mi se pare interesant ce porti astazi. Ai o tinuta echilibrata!" Andreea a reusit dupa mult timp sa ia o steluta. Cum a povestit concurenta ca iubitul ei, Sorin, este "vinovat" pentru jacheta pe care o poarta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:15

Andreea a venit cu un look army care a fost pe placul  juratilor"Bravo, ai stil!"

Se pare ca de data aceasta, dupa foarte mult timp, Andreea a reusit sa isi faca un styling bun dupa parerea juratilor care i-au gasit combinatia de haine interesanta. Daca Iulia Albu i-a spus ca are un look echilibrat, pe Maurice Munteanu l-a interesat cum a ajuns ea sa faca acest styling.

Se pare ca si Sorin a fost implicat in alegerea hainelor Andreei care i-ar fi trimis o poza cu jacheta vazuta intr-o vitrina, iar chipiul a fost luat de catre concurenta de la o prietena.

Fashion editorul nu s-a putut abtine si a fost ironic la adresa Andreei spunand ca daca nu ar fi mall-ul, cei doi iubiti nu ar mai fi fost impreuna!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: