In prima editie a noului sezon „Bravo, ai stil!”, Silvia poarta un accesoriu de la Cristina-Mihaela, fosta ei rivala

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Silvia este castigatoarea primului sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” si totodata a titlului de Cea mai stilata femeie din Romania.

Tanara a intrat in posesia premiului cel mare – suma de 100.000 de lei si isi va incepe, luni, cariera in lumina reflectoarelor.
Astfel, incepand de luni, 23 ianuarie, de la ora 16:30, telespectatorii o vor putea urmari pe Silvia in fiecare editie a show-ului; aceasta va fi alaturi de cele 14 fete in culise pentru a le va sfatui pe acestea in ceea ce priveste tinutele pe care le vor purta in fiecare editie a show-ului.

De asemenea, le va ajuta cu sugestii si recomandari in ceea ce priveste aparitiile lor de-a lungul concursului.

“Masca pe care o voi purta in prima editie a noului sezon "Bravo, ai stil!" este a Cristinei-Mihaela, fosta mea rivala! La finele sezonului trecut, eu i-am facut cadou acesteia o pereche de colanti, cei pe care i-am purtat in prima editie a emisiunii, iar ea, la randu-i, mi-a oferit in dar acest accesoriu”, a spus Silvia.

Nu ratati marea premiera a show-ului “Bravo, ai stil”, luni, 23 ianuarie, difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, la ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri: