In timpul jurizarii, Iuliana dezvaluie adevarata fata a Emilianei? Ce i-a facut fosta ei prietena pe retelele de socializare:"Da, este adevarat, nu mai suportam!"/"Tu veneai in emisiune si spuneai sa ne impacam...?" Ilinca a intervenit:"Mi se pare foarte

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 nov 2017, 17:10

Duelul dintre cele doua foste veverite a scos la iveala inca un detaliu nestiit de jurati si public, acela ca Iuliana este blocata pe retelele de socializare.

Inaintea jurizarii Emilianei, s-a aprins din nou conflictul intre cele doua foste prietene, iar Alina a simtit nevoia sa intervina si ea si sa spuna ca nu doar Iuliana imprumuta ci si fosta ei prietena care primeste accesorii.

De aici si pana la noi amanunte care au fost dezvaluite, nu a mai fost decat un pas si anume faptul ca Emiliana a fost in stare sa o blocheze atat pe Facebook cat si pe Instagram pe fosta ei prietena:"Da, este adevarat pentru ca eu asa sunt, am inmormantat prietenia noastra astfel.

M-am dus acasa si am blocat-o. Eu incerc, ma milogesc, dar si cand s-a terminat totul, gata."/"Cu toate te compatimim!"

Ilinca a subliniat ca este un lucru foarte grav, insa Emiliana a fost foarte radicala. Cea care i-a luat apararea Iulianei este insasi Naba care a aparat-o pe concurenta, mai ales atunci cand a suferit.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.