Încă o finalista "Bravo, ai stil!" a născut! Concurenta are o frumusețe de băiețel de aproape două luni

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 feb 2021, 21:00
Frumoasa Beatrice a fost finalista de la "Bravo,ai stil! All Stars", ediția din 2018
Sursa: Instagram

Beatrice Mamara a devenit mămica unui superb băiețel în urma cu doua luni.

Frumoasa finalista de la "Bravo,ai stil! All Stars", ediția din 2018, se poate mândri cu un băiețel de nota zece pe care l-a adus pe lume într-o clinică privată din București la începutul lui septembrie.

Beatrice Mamara, seedinta foto incendiara cu burtica de gravida.

Dar, cu puțin înainte de venirea pe lume a lui Caius Alec Zehnder Mamara, Beatrice a realizat o ședință foto demnă de starurile internaționale cu burtica de graviduta.

Dupa ce a nascut, multe foste concurente "Bravo, ai stil!" i-au urat micutului bun venit pe lume si insasi prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, a tinut sa-i transmita un mesaj emotionant lui Beatrice: "felicitări, draga mea! Sa fiti sănătoși. Bine ai venit in randul mamicilor!"

Beatrice, tinute de miide euro in competitie

Beatrice a fost una din cele mai puternice concurente "Bravo, ai stil!" realizând ținute spectaculoase atât în Gale cât și în timpul edițiilor.

Pana si Raluca Badulescu a remarcat colecția impresionantă de pantofi pe care îi are Beatrice si la vremea respectivă chiar ea a dezvăluit că si-ar mai putea cumpăra lejer un apartament cu banii de pe încălțămintea de firma pe care o deține.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Citeste si: Cum arata fiica Andreei Tonciu la 4 ani! Rebeca ii calca pe urme vedetei si cocheteaza deja cu modelingul

Nu doar la capitolul pantofi si genți excela Beatrice, ci și la ținute pe care uneori le cosea chiar ea având acest talent încă de la 14 ani după cum a dezvăluit chiar finalista. Însă si hainele, toate de la case celebre din toata lumea, au încântat ochii juratilor si au starnit invidia celorlalte concurente.



Finalista "Bravo, ai stil! All Stars", Beatrice Mamara este căsătorită cu Felix Zhander, un elvețian cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, însă acest lucru nu a contat pentru povestea lor de iubire care, intr-adevar, a trecut prin mai multe încercări. Chiar dacă la un moment dat a existat o ruptură între ei, se pare ca dragostea a fost mult mai puternică și au reușit să depășească momentele dificile.

Citeste si: Pana acum a aparut numai cu piese ieftine in concurs, insa garderoba lui Beatrice ascunde perechi de pantofi de mii de euro! Nu degeaba Raluca Badulescu a ghicit-o pe concurenta cand i-a spus ca are cele mai multe perechi din toate sezoanele "Bravo, ai stil!"

Cei doi au mai trecut prin cateva incercari atunci cand la un moment dat soțul ei a avut si câteva probleme de sanatate, fapt despre care Beatrice evita sa vorbeasca.

Însă Beatrice i-a fost mereu alături, chiar si atunci când a dat faliment cu afacerea pe care elvetianul o deținea. Acum, cei doi au o afacere prosperă în domeniul IT și au locuite în trei țări. Iar Beatrice își face toate capriciile în materie de haine pe care nu se sfiește să arunce cu mii de euro.