Inevitabilul s-a produs! Emiliana si Iuliana au stricat prietenia? Aflati azi, in "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2017, 10:27

Dupa dezvaluirile de ieri, cand Iuliana si Emiliana su fost surprinse avand discutii in contradictoriu si cand se parea ca prietenia lor atarna de un fir de ata, iata ca in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Emiliana da cartile pe fata si recunoaste ca prietenia dintre ele este pe sfarsite.

Desi locuiesc impreuna, concureaza impreuna la “Bravo, ai stil!”, Emiliana simte ca nu mai rezoneaza cu prietena ei.

“Ma simt ca si cum as locui cu o straina!”, spune Emiliana cu ochii in lacrimi.

La randul sau, Iuliana o acuza pe Emiliana ca ar vrea sa se afirme mai mult in competitie si afirma ca remarcile negative ale juratilor si ale celorlalte rivale la adresa sa au condus la situatia in care se afla acestea in acest moment.


“Mi s-a spus mereu ca eu sunt jumatatea mai slaba a echipei, ca eu trag cuplul in jos, asta au spus fetele la inceput; de multe ori, si juratii”, adauga Iuliana.

Ce se va intampla cu cele doua fete veti putea afla urmarind o noua editie a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.