Intalnire emotionanta la azil, intre Mama Zina si Iulia Albu, inainte de Craciun! Vezi ce cadou i-a facut jurata “Bravo, ai stil!” si cum a reactionat creatoarea de moda! Imaginile sunt senzationale! VIDEO EXCLUSIV!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:20

Iulia Albu a reusit sa-i aduca zambetul pe buze Zinei Dumitrescu, chiar inainte de Sarbatori! Fashion editorul a vizitat-o la azil si i-a facut si un super cadou.

Desi are un program infernal, asta pentru ca e implicata in mai multe proiecte, printre care emisiunea “Bravo, ai stil!”, rubrica “WOW sau Bau Bau”, din cadrul emisiunii “WOWbiz”, site-ul propriu, afacerea cu bijuterii si numeroase sedinte foto, Iulia Albu si-a gasit cateva ore sa-i faca o vizita Zinei Dumitrescu, inainte de Sarbatori.

Jurata de la “Bravo, ai stil!” a fost in vizita, la Mama Zina, joi dimineata, la azilul din Ghermanesti, unde creatoarea de moda sta de cativa ani buni.

Vedeta Kanal D nu o mai vazuse pe “Doamna modei romanesti” de cativa ani buni, insa nu a uitat care este parfumul ei preferat, asa ca i l-a dus in dar.
“Aoleu, ce surpriza! Imi place mult acest parfum. Multumesc mult, Iulia! Nu ne-am vazut de mult timp. A fost o mare surpriza pentru mine sa aflu ca vii sa ma vezi. Nu ma asteptam. Cand mi-a zis Ionut (Ion Cassian este patronul azilului – n.r.)
ca vii, nu-mi venea sa cred. Nu ma asteptam”, i-a spus Zina Iuliei.

“De cand eu nu mai sunt implicata in ceea ce inseamna brand-ul Mihai Albu si nu mai particip la festivaluri de moda, nu prea ne-am mai vazut. Asa ne-am si cunoscut, de fapt”, a completat-o vedeta Kanal D.

Vezi aici cum a decurs intalnirea dintre cele doua.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: