Intepaturi intre juratii de la “Bravo, ai stil!” Iulia Albu si Maurice Munteanu, schimb dur de replici! Ce si-au reprosat cele doua vedete, in emisiunea de azi, de la 17.00, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:54

Tirul criticilor dar si al admiratiei din partea juratilor de la “Bravo, ai stil!” curg editie de editie la adresa alegerilor fetelor aflate in competitie.

Insa in editia difuzata astazi, de la ora 17:00, Iulia Albu s-a aratat vizibil deranjata de parerile colegului ei de pupitru.

“De doua saptamani, discursul lui Maurice este doar "Silvia are o tinuta echilibrata, minunata, fantastica!" Daca ai fi vazut-o pe Cristina-Mihaela sau pe Alina ai fi spus "ai un look “dezlanat”, i-a spus Iulia.

Replica lui Maurice Munteanu nu s-a lasat asteptata: “Tot este bine ca de cand a inceput aceasta emisiune ti s-a largit si tie foarte mult vocabularul…”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Momentul in care juratii nu se pun de acord cu privire la stylingul Silviei il puteti urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, diifuzata de la ora 17:00, la Kanal D!

 

Taguri: