Interviu emotionant cu Deea Codrea de la "Bravo, ai stil! Celebrities", unul din cei mai buni influenceri ai momentului!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 feb 2021, 03:15
Deea Codrea viseaza la doua fetite cu ochi albastri
Sursa: Instagram

Pe Deea Codrea ai putea sa o vezi desenand printre picaturile de apa care se scurg lenes pe geam sau ai putea-o zari dansand prin ploaie acoperita de sacoul Lui si cu talpile goala sau citind ghemuita intr-un fotoliu un volum de Marcel Proust.

Concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a vorbit chiar ea intr-un interviu in exclusivitate despre visele, copilaria si dezamagirile de care a avut parte, povestite cu o emotie evidenta a retrairii lor.

Cine este mai exact Deea Codrea? La ce viseaza ea?

Deea Codrea: Oh, Deea Codrea e altfel acum! E culmea, o Deea Codrea pe care am ajuns sa o iubesc.

Stiu ca putini vorbim despre asta dar chiar e al naiba de important sa te iubesti, tu pe tine, iar eu abia acum am descoperit asta. Deea Codrea e un om plin de visuri, un om determinat, puternic si am descoperit: rabdator! Ca sa echilibrez balanta e si un om care si-ar dori sa-si piarda mai des capul, ma iau cam in serios, ce-i drept! De visat, visez la o casa cu ferestre mari, la doua fetite cu ochii albastri si la fericirea mea, definita de lucruri marunte.
Sigur ca mai visez si la premiul "Bravo Ai Stil Celebrities!"

Deea Codrea isi doreste doua fetite cu ochi albastri!

Citeste si: Deea Codrea, aparitie inedita alaturi de bunica sa, in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! Cum au reactionat juratii in ceea ce priveste tinuta sa!



Daca te-ai intoarce in timp si ai fi din nou copil, ce ai vrea sa faci? Povesteste-ne despre copilaria ta.
Care sunt lucrurile de care iti amintesti cu drag?


Deea Codrea: S a copilaresc mai mult! Sa fac tampenii, sa-mi julesc genunchii mai des, sa rad mai puternic, sa plang mai putin si sa cred mai tare! Imi amintesc de bunicul meu constant si de conexiunea asta dintre mine si el, de schimbul de priviri, de bratele care insemnau acasa, de tot! Si-mi mai amintesc de haine, multe, aruncate, probate, stricate, toate ale mamei, normal.


Unde te vezi in viitor, profesional si personal vorbind?

D.C: Ma vad fericita! Profesional ma vad lucrand intr-un atelier sau intr-o redactie de moda cu oameni pasionati in jurul meu. Personal, ma vad acasa in bratele lui.



Esti o femeie sensibila, dar si puternica. Cum functioneaza aceste doua calitati destul de paradoxale, la tine?

D.C:
 A m spus mereu ca imi tratez sensibilitatea ca pe o super putere! Paradoxal sau nu, cred ca puterea femeilor sta fix in sensibilitate. Ca asta ne diferentiaza cumva de barbati si ca apele linistite sunt cele mai adanci. Asa si cu noi, o femeie sensibila  poate schimba lumea, crede-ma, in plus ne-am saturat de "pumn in masa", se mai poate si altfel!

Citeste si: Deea Codrea s-a dezbracat, iar Raluca Badulescu era sa faca infarct! Momente fierbinti la Bravo, ai stil Celebrities

Exista un lucru care te-a marcat profund si ti-a schimbat viata?

D.C: In mod cert dupa divort a trebuit sa ma obisnuiesc eu cu mine, sa nu mai fug de mine, sa ma accept si sa ma iubesc. De aici practic a inceput tot restul vietii mele!

Deea Codrea si-a transformat esecul personal in atu!

Ce s-a schimbat odata cu intrarea in competitia "Bravo, ai stil!Celebrities"?

D.C: Tot! Prioritati, stima de sine, rabdare! Am descoperit ca sunt mai puternica si mai rabdatoare decat as fi crezut vreodata! Ca pot orice imi propun, ca iubesc cu toata forta mea hainele si ca am ajuns sa fac asta instinctiv! Si mai presus de toate ca oamenii ma simt si simt ca mine! Asta m-a uimit! Oamenii de acasa mi-au aratat ca sunt altfel si ca ei chiar cred in mine!



Dintre jurati, care este cel pe care il apreciezi cel mai mult si cu care ai vrea sa lucrezi la un posibil proiect?

D.C: Pe toti ii apreciez in egala masura! Catalin  extrem de atent pe tot ce inseamna croi, executie, e si normal cu o experienta de atatia ani ca si designer. Raluca este omul referintelor, atat de multa cultura generala in domeniul modei, filmului, muzicii si atat de multe conexiuni incat ma uimeste de fiecare data! Iar Maurice este o enciclopedie umana, stie orice, oricand, am avut si onoarea de a urma un curs de stylling si stiu ca m-am indragostit de el pe loc, ma fascineaza! Cu fiecare in parte mi-as dori sa lucrez si presimt ca o voi face!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Citeste si: Deea Codrea iese din zona ei de confort! Ce parere au juratii? Iata momentul



Ce te-a motivat sa vii in competitie?

D.C: Ideea de provocare! Ca nu pot sa spun NU, ca mi place sa ma lupt cu morile de vant, ca mi place sa daram prejudecati! Si ca mi doresc enorm sa demonstrez ca se poate si... altfel!

Cand a inceput pasiunea Deei Codrea pentru fashion

Cum faci fata rautatilor celorlalte concurente care te ataca?

D.C: Cu rabdare! Pur si simplu trec pe langa mine, uneori ma amuza, de cele mai multe ori nu le gasesc o baza solida si atunci prefer sa nu ma chinui sa le conving de contrariul, pentru ca de cele mai multe ori ar fi in zadar.

Aproape de fiecare data primesti laude din partea juratilor. Cand a inceput pasiunea pt moda? Cand faci o tinuta, ce iti vine in minte?

D.C: Cand eram foarte mica, probam pana la epuizare hainele mamei mele si incercam sa le potrivesc intre ele. Mai tarziu, pe la 12 ani am primit de la ai mei prima revista de fashion  si de atunci a inceput nebunia! De atunci am inceput sa citesc, sa caut, sa descopar! Pasiunea, oricare ar fi ea, trebuie intretinuta!

Citeste si: Deea Codrea a ales micul Paris! Ce parere au avut juratii despre tinuta ei!

Citeste si: Deea Codrea a ales micul Paris! Ce parere au avut juratii despre tinuta ei!


Pe ce muzica dansezi sau iubesti? Ce parfum si ce ruj porti?

D.C: Jazz, Frank Sinatra, Sting, muzica de demult! Poezie pe note muzicale, practic! In materie de parfum, Bacarat Rouge540 sau JazzClub, un parfum barbatesc de la Margiela. Iar la ruj: nude sau rosu!



Ai un usor aer melancolic sau boem si asta se vede si in tinute. De unde vine?

D.C: M-am nascut cu el si am spus mereu ca nu sunt din timpurile astea. Eu am trait prin anii '60, intr-un Paris boem sau cel putin asa mi place mie sa cred! Vine din mine, ma hranesc cu asta! Imi place... altfel!

Fiecare poza pe care o publici pe Instagram are o poveste. Care-i cea mai speciala pentru tine si de ce?

D.C: Cea pe care urmeaza sa o postez sau sa o fac, aia e cea mai speciala. Dincolo de asta as spune ca pozele facute de bunica mea, am cateva cu care ma mandresc! Povestile mele se nasc pur si simplu, nu le caut, cumva fix ele ma gasesc!



Care-i cea mai frumoasa amintire sau poveste cu tine si mama ta? Stiu ca  mama ta se afla in Austria. Nu iti este dor de ea avand in vedere situatia actuala?

D.C: Imi e teribil de dor! Am cateva amintiri speciale cu mama si cred ca cele mai frumoase  sunt legate de momentele in care radem ca nebunele si ne intelegem din priviri. Pur si simplu rasul ala interminabil, mi-e atat de dor de sentimentul ala!

Citeste si: Deea Codrea a venit in hanorac si a starnit discutii la Bravo, ai stil Celebrities. Cum a decurs jurizarea

Cum te vor gasi Sarbatorile de iarna? Ce iti doresti?

D.C: Acasa, in liniste, in sfarsit! In liniste si in brate! 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.