"Intr-adevar se poarta atrocitatile alea, au revenit in forta, din pacate!/ "Am vazut pe strada din ce in ce mai multe barcute luate de pe Herastrau!"/ "Nu inteleg canisismul asta, glajbeala aia din par..." Ce a facut Maurice Munteanu cand i-a vazut parul

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:41

Marisa a propus un look din anii '90, insa nu aceasta a fost problema caci tinuta a fost relativ una buna, ci parul i-a dat de furca concurentei.

Avand parul cret de la natura, Marisa s-a gandit sa il lase exact cum il are, insa prins intr-un coc in care varfurile crete pareau un soi de breton. Acesta a fost detaliul care i-a dat lui Maurice Munteanu motiv sa o compare pe Marisa la nivelul fetei cu un canis, insa nu a fost tot. Fashion editorul a mers la concurenta cu un fixativ in mana si a incercat sa indrepte "glajbeala" sau canisismul din parul ei, lucru indeplinit cu succes.

Un alt detaliu care i-a oripilat pe jurati au fost pantofii Marisei cu botul ascutit si foarte lungi care au revenit in forta. Desi nu au fost pe placul lor, Marisa nu a fost depunctata pentru ei, reusind cu succes sa ia din partea juratilor o steluta.

 

Taguri: