Ioana a crezut ca da lovitura cu pantofii imprumutati de la Alina, insa juratii au taxat-o drastic: "Asa un decolteu frumos, dar asa pantofi urati..."

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:06

La o salopeta mulata, care ii scotea in evidenta silueta perfecta, Ioana a ales sa combine o geaca de blugi si o pereche de pantofi stiletto.

"Nu orice pantof stiletto e frumos, printre ei sunt si unii foarte urati. Culmea, i-ai cumparat pe aceia" i-a spus Raluca. Replica Ioanei n-a intarziat sa apara: "Culmea, pantofii acestia au fost purtati de Alina si au fost laudati!"

Pentru a aplana un eventual conflict, Alina a intervenit cu lamuriri, precizand ca, intr-adevar, a purtat purtat pantofii, care sunt mai mari decat ar fi fost indicat pentru Ioana, motiv pentru care au aspectul de "barcute".

In opinia Ralucai Badulescu, geaca de blugi peste salopeta neagra a ruinat intreaga tinuta si a rugat-o pe concurenta sa isi dea jos piesa vestimentara:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: