Ioana, acida la adresa juratilor! Iulia Alu s-a sesizat imediat, iar Razvan Ciobanu si-a iesit din minti cand a auzit-o: "Ma carpeste ca pe nimic!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:40

Ioana a reusit performanta de a-i enerva pe juratii "Bravo, ai stil!" cu tonul pe care l-a folosit in emisiune, dar si prin atitudine.

Concurenta a ripostat atunci cand juratii i-au spus ca nu este o tinuta in regula pentru a merge la o lansare de album rock. Ba mai mult, fiecare jurati si-a spus parerea in legatura cu pantalonii de piele sau coafura ei care nu sunt sunt deloc ceea ce trebuie. Ioana s-a simtit incoltita si i-a apostrofat, moment in care Razvan Ciobanu a pus-o la punct, la fel si Raluca Badulescu: "Acum 30 de secunde Maurice a intrebat-o daca e imbracata intr-o tinuta rock si ea a raspuns ca "da".

Noi am avut o discutie intre noi, i-am lasat termen de gandire dupa care nu mai este rock. Forma pantalonilor nu are nicio legatura cu rock-ul. Din punctul meu de vedere este o tinuta rock, insa nu asta imi doream. Tu ai raspuns pe lung pe lat ca e o tinuta rock."

"Ai o coafura de Gwen Stefani esuata. Este o coada cu o ondula", i-a spus si Raluca Badulescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Taguri: