Ioana, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" si-a operat nasul. Uite cum arata tanara inainte si de ce a recurs la aceasta operatie! Ce legatura au Andreea si Ayda cu acest detaliu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:11

Ioana a fost una dintre concurentele primului sezon “Bravo, ai stil!”. Blonda din Iasi a facut senzatie in show.

Desi s-a tot vorbit despre operatiile estetice ale concurentelor din show si de multe ori fanii emisiunii au speculat ca Ioana are buzele prea carnoase pentru a fi naturale, tanara avea o modificare la fata, insa la nas.

In urma cu un an, mai exact cu cateva luni inainte de a aparea la TV, Ioana a fost la o celebra clinica din Turcia unde si-a modificat nasul.

Desi schimbarea a fost vizibila pentru toata lumea, Ioana spune ca motivul principal al operatiei a fost sanatatea. “Operatia m-a ajutat din multe puncte de vedere, mai ales ca am putut respira normal dupa interventie, acesta fiind motivul principal pentru care m-am operat”, a declarat Ioana. Citeste articolul integral pe wowbiz.ro!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: