Ioana, noua concurenta de la "Bravo, ai stil!" care i-a lasat fara grai pe jurati intr-o Gala cu decolteul ametitor, i-a scris un mesaj emotionant IUBITULUI! Cat de frumosi sunt cei doi impreuna si cat de mult seamana

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:00

Ioana, noua concurenta de la "Bravo, ai stil!", a fost revelatia juratilor intr-o Gala cand a aparut cu o tinuta extrem de senzuala.

Concurenta si-a lasat atunci sanii la vedere printr-o bustiera cu un decoleteu adanc incat si juratii si concurentele au avut o reactie de uimire cand a defilat pe podium. Astfel, Ioana a capatat din ce in ce mai mult curaj si a avut tinute din ce in ce mai bune. Bineinteles ca toata aceasta evolutie se datoreaza sprijinului pe care il are din partea familiei si al iubitului cu care Ioana este de patru ani.

Intr-o postare extrem de emotionanta, aceasta ii dedica cateva randuri celui care o ajuta in fiecare zi pentru a face fata competitiei:"El este omul care de 4 ani imi sustine fiecare decizie pe care o iau si care ma sprijina neconditionat! ❤️ Votati 3 la 1206 si lasati iubirea sa va inunde!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: