Ioana, SOCATA de comentariul plin de ura al unui copil de 12 ani la adresa ei! Ce le-a transmis concurenta "Bravo, ai stil!" celor care nu isi pot stapani ura fata de ea

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:00

Odata cu intrarea in competitia "Bravo, ai stil!", Ioana a vazut si reversul medaliei.

Criticile negative la adresa ei si a tinutelor pe care le prezinta in cadrul competitiei au inceput sa o afecteze, mai ales cand vin din gura unor copii care nu au ajuns nici macar in pragul adolescentei. Ea le-a transmit un mesaj extrem de educativ celor care scriu astfel de comentarii nefondate si care judeca oamenii doar dupa aparente fara a-i cunoaste: "Pe langa zecile de mesaje pozitive pe care le primesc, se intampla sa citesc si multe comentarii negative.

Dragii mei, ura nu trebuie sa existe in sufletul unui copil de maxim 12 ani. Sufletul lui este pur si asa trebuie sa ramana inca foarte mult timp. Sau poate eu am avut altfel de copilarie, unde la varsta aia ma pasionau papusile si jocurile specifice acestei varste. Nu imi e rusine nici cu oamenii care se presupune ca sunt maturi si arunca cu extrem de multe cuvinte urate pe retelele de socializare.
Oameni buni, va rog, lasati bunatatea sa va inunde sufletele. Va promit ca o sa va simtiti extraordinar de bine! Pana atunci pe toti cei care cred in acesta fata bruneta,care incearca sa fie cu fiecare zi ce trece mai buna, ii rog sa ma voteze la 3️⃣ la 1206! Va multumesc si va imbratisez cu toata inima." ❤️

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: