Ioana, total schimbata in fata juratilor: Freza, gulerul arlechin, sosetele din lurex si blana purtata ii vor purta noroc? Iulia Albu: "O sa pastrez surpriza pentru la sfarsit!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:55

Juratii "Bravo, ai stil!" au sesizat inca de cand Ioana a pasit in fata lor pe podium schimbarea pe care a facut-o in legatura cu tinuta ei.

Venita in forta, cu un aer fresh si o tinuta care a prmit numai laude, Ioana ar putea spera la o noua sansa in concursul "Bravo, ai stil!". Iulia Albu, cea care ii gasea de cele mai multe ori cusur in elementele din care era compusa tinuta Ioanei, de data aceasta, in mod surprinzator chiar si pentru concurenta in ciuda faptului ca parea sigura pe ea, i-a spus ca ii place foarte mult ca poarta pantaloni din piele, iar camasa este foarte protrivita in acest context.

Maurice Munteanu, in afara de elementele sesizate inaintea lui de catre Iulia Albu a adus in discutie si coafura Ioanei care a fost apreciata la maxim.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: