Irina incepe un razboi cu Denisa? "Tu poluezi tot: studioul, mintile noastre, ochii nostri!" Ce raspuns ii da mezina concursului "Bravo, ai stil!" aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 12:06

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, “razboiul” se muta intre Denisa si Irina.

Irina, una dintre aspirantele la marele premiu – o cariera in televiziune si suma de 100.000 de lei – scoate artileria grea si isi ataca colegele de paltou cu replici taioase in ceea ce priveste vestimentatia acestora.

“Tu poluezi tot: studioul, mintile noastre, ochii nostri… Imi place sa vad ca iar porti hainele bunicii tale“, spune Irina despre vestimentatia Denisei, mezina competitiei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Replica fetei nu inctarzie, iar Denisa face apel la bun simt: “Deja exagerezi! Inteleg sa fii aroganta intr-un moment, insa nu te iei de o persoana pentru ca nu este ok. Si eu folosesc cuvantul oribil, groaznic, insa nu spun asta despre o persoana. Tu nu intelegi care este diferenta si deja intreci unele limite”.

Intreg momentul il veti putea urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.