Irina l-a demascat pe designerul Laurentiu Barzoi si a demonstrat cat costa de fapt ghetele pe care el ar fi incercat sa i le vanda cu 500 de euro. Concurenta il acuza de INSELACIUNE!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:49

Irina continua seria dezvaluirilor in ce priveste experienta pe care a avut-o cu Laurentiu Barzoi, designerul care ar fi pacalit-o pe concurenta incercand sa ii vanda o pereche de ghete la suprapret.

"(Încălţările de 500 de euro pe care el le-a comandat special). Mai Laurenţiu, tu crezi ca poţi sa prosteşti aşa pe fata??? Continuând, când i-am spus ca vreau sa ma gândesc, a început sa se crizeze! Ca el cu genul asta de persoane nu vrea nici măcar sa audă (adică genul de persoane care nu vor sa se lase jegmăniţi de el).Ca eu vin la el fără bani şi ca timpul lui costa.(

chiar dacă aveam un milliard de euro in cont nu i-as fi dat) ca eu sunt într-un fel şi altul (începuse sa ma jignească). A mai încercat o data sa îmi bage pe gât incaltarile sugerând sa le iau acasa si sa ii dau banii pe ele la filmări.

Din intamplare şi eu îmi comandasem de pe acelaşi site de unde a luat el încălţările, acele urechiuşe rainbow de iepuraş pe care le am avut in gala acum câteva săptămâni.

Şi am găsit încălţările pe care el mi le-a vândut cu 500 de euro.
Ştiam ca Andra luase o pereche de la el şi i-am trimis imediat şi ei poza cu site-ul şi i-am povestit tot.(deşi eu şi Andra ne certasem) am considerat sa o ajut pentru ca nimeni nu merita sa fie luat de prost de acest individ.

Ameninţările au continuat şi a doua zi, când a văzut ca eu am găsit adevăratul preţ al încălţărilor şi când probabil a aflat ca şi Andra ştie.

Marisa a vrut sa îl ajute sa prosteasca doua concurente pentru Ca ea primeşte gratis haine de la acest escroc."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.