Irina nu se astepta la o asemenea REACTIE din partea juratilor! Credea ca ii da pe spate cu look-ul ei, insa razvan Ciobanu a rabufnit:"Ai un vocabular extrem de limitat. Repeti obsesivi niste cuvinte. Tu ai aceasta atitudine de profesoara car ele cearta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:35

Dupa ce primul jurat, Iulia Albu, i-a spus Irinei ca are o tinuta foarte proasta a venit randul lui Razvan Ciobanu sa ii spuna cateva cuvinte concurentei in primul rand despre atitudine.

Designerul s-a aratat intrigat de atitudinea Irinei vis-a-vis de celelalte concruente si i-a sugerat ca ar fi cazul sa se opreasca deoarece are si un vocabular limitat si un aer de profesoara care le cearta pe restul competitioarelor:"Tu ai aceasta atitudine de profesoara car ele spune cat de needucate sunt colegele tale. Ce incerci tu sa faci nu e nici cu stil si nici nu iti face vreun avantaj. Nu esti tu moderatoarea acestei emisiuni.

As dori sa dispara toate aceste lucruri!"

Raluca Badulescu a fost si ea scoasa din sarite de Irina si a rabufnit si ea la adresa concurentei: "Tu ne acuzi pe noi?" Cum s-a terminat intreaga discutie dintre cele doua:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.