Irina, o aparitie revoltatoare pentru Raluca Badulescu! "Te-ai intors la ceea ce stii tu mai bine" Ce a deranjat-o pe jurata de la "Bravo, ai stil!" aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:21

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Raluca Badulescu se revolta atunci cand pe platoul emisiunii isi face aparitia Irina, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Lipsa totala in ceea ce priveste stylingul fetei de astazi o face pe Raluca sa-si exprime indignata dezamagirea fata de dezinteresul Irinei.

“Daca ieri ai incercat un styling plapand si nereusit, astazi te-ai intors la ceea ce stii tu mai bine, si anume un top, o fusta, o sanda(…) Fusta nu este frumoasa deloc! Aici nu vorbim despre cele mai frumoase piese vestimentare din lume, ci de cum integrezi, vrem sa vedem abilitatile voastre de styling”, spune Raluca Badulescu.

Intreg momentul il veti putea urmari in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.