Irina, ridicata in slavi de Iulia care a revenit la sentimente mai bune fata de concurenta:"Imi place ce ai facut cu totul. Imi plac clipsurile, tot ce porti si cum porti!" Cum a reusit concurenta sa poarte o tinuta foarte creativa?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:53

Iulia Albu a apreciat enorm tinuta Irinei si a felictiat-o pentru schimbarea radicala de care a dat dovada, insa Maurice i-a criticat sandalele si nu stie daca sa aprecieze faptul ca iesit din zona ei sau sa se concentreze strict pe minusuri.

Desi Razvan i-a atras atentia lui Maurice ca ar trebui ca juratul sa aprecieze faptul ca Irina se straduieste sa iasa din zona ei de comfort si chiar ii iese, fashion editorul nu poate trece cu vederea faptul ca sandalele ii sunt mari si ii sugruma carnea pe picior. "Eu iau o decizie in functie de ce se intampla."

"Eu simt nevoia personal sa spun despre schimbarea ta.

Demult nu am mai vazut asa...", a spus Raluca concurentei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.