Isabela a parasit competia "Bravo, ai stil!” Cum a comentat decizia neasteptata

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

Isabela este concurenta care a parasit competitia „Bravo, ai Stil!”, in cea de-a sasea Gala a show-ului.

Andreea si Isabela au ajuns in fata juratilor, in urma nominalizarilor facute de celelalte concurente, iar Isabela a fost alegerea pentru eliminarea din concurs, in urma expunerii argumentelor juratilor.

"E foarte greu pentru noi...a trecut ceva timp de cand a inceput acest show(...) Isabela, eu cred inca in tine si consider ca faptul ca azi te nominalizez pe tine nu te impiedica sa ai o cariera in moda.

A fi o femeie cu stil si a putea sa conferi stil altora nu se intampla intotdeauna in aceeasi persoana. Cred in tine si iti urez succes, dar azi esti nominalizarea mea. Si azi ai primit o sansa de la noi pe care nu a stiut sa o fructifici...”, a spus Iulia Albu.

Maurice Munteanu a facut si el alegerea nominalizand-o spre eliminare tot pe Isabela.

"Consider ca Isabela avea cativa pasi inaintea Andreei, este familiarizata cu anumite notiuni (n.r.- referire la studiile Isabelei), asa ca ma asteptam ca evolutia ei sa fie mai spectaculoasa. Nu ma refer strict la tinute, ci la intreaga dinamica, si asta punctam”, a afirmat acesta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Cred in amandoua, le apreciez foarte mult, amandoua ati crescut mult, cu toate acestea, regula jocului e foarte clara, una dintre voi trebuie sa plece acasa. Imi pare rau, pot sa-i spun celei care va pleca, faptul ca ii doresc foarte mult succes si ca sunt sigura ca va avea o cariera stralucita. Si, uite, astept sa ma imbrace oricand o sa vrea ea. Isabela e nominalizarea mea”,

a adaugat si Raluca Badulescu.

Isabela a primit cu demnitate decizia juriului, ba, mai mult, i-a invitat pe cei patru membri ai juriului la Cluj, sa o viziteze oricand.  "A fi o femeie cu stil si a putea sa conferi stil altora nu se intampla intotdeauna in aceeasi persoana”,  a spus Isabela.

 

Taguri: