Isabela a reusit pentru a doua oara in aceasta saptamana sa multumeasca juratii "Bravo, ai stil!": "E suficient de interesanta, dar ai timp sa scoti papionul de la gat"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:30

Juratii "Bravo, ai stil!" au gasit suficient de multe puncte interesante in tinuta Isabelei si au remarcat progresul ei din aceasta saptamana.

Isabela i-a impresionat in mod placut pe jurati, insa Maurice a avut un argument impotriva papionului concurentei, iar Iulia Albu nu a apreciat cureaua: "E un accesoriu care nu are nicio legatura, altfel tinuta este suficient de interesanta. Imi place rochia mantou, imi place cureaua, imi place ce se intampla la nivel de incaltaminte, dar papionul nu are nicio legatura. Asta nu inseamna ca ai ruinat tinuta definitiva pentru ca ai timp sa il scoti."

"Isabela, mie nu imi place cureaua. Ai fi putut avea mai multe curele sa ai un efect de dezordine, insa nu ceva atat de previzibil, a spus Iulia Albu."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: