Isabela are stil si are talent! Uite cat de bine o imita pe Ana Maria Prodan! "Cum isi permite Iulia Albu sa imi spuna mie cu ce sa ma imbrac io?"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:29

Desi pare o personalitate calma si timida, Isabela a intrat perfect in pielea personajului vulcanic si a ridicat sala in picioare.

Cu o mana in buzunar, cu o pereche de blugi taiati si o jacheta neagra, Isabela si-a facut aparitia in platou, imitand-o pe Ana Maria Prodan. A defilat agale, trimitand bezele catre public, cu un zambet larg pe buze, apoi s-a asezat pe un fotoliu, in fata unui televizor, si a inceput sa comenteze show-ul "Bravo, ai stil!" din perspectiva Anei Maria Prodan.

Reprezentatia ei nu poate fi rezumata in cuvinte, asa ca trebuie sa urmaresti materialul video de mai jos, cu siguranta nu vei regreta:

"Cum ai defini tu, in 3-5 cuvinte, stilul doamnei Prodan Ana Maria", a intrebat-o Maurice, in momentul jurizarii iar raspunsul Isabelei a venit rapid: "Pitiponcesc, neinspirat", adica opusul ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Interpretarea ta e, mai degraba, coerenta cu Gigi Becali decat cu Ana Maria Prodan. Iti mai dau o sansa", i-a spus Iulia Albu, dupa care i-a aruncat o minge de fotbal, ca sa jongleze cu ea, pe tocuri. Iata cum s-a descurcat:

 

Taguri: