Isabela de la "Bravo, ai stil!" cocheteaza si cu muzica. Tanara din Cluj, pasionata de design a aparut deja intr-un videoclip. Uite cat de talentata e!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:54

Isabela nu a reusit sa fie pe placul juratilor "Bravo, ai stil!" desi s-a straduit sa prezinte outfit-uri foarte indraznete, ea fiind eliminata din show chiar daca isi dorea enorm sa continue competitia.

Isabela Teodor face parte din generatia tanara de designeri romani si deja si-a scos pe piata o colectie de haine care are succes in randul pasionatilor de moda. Mai mult decat atat, clujeanca cocheteaza si cu muzica si a aparut alaturi de Cliff Kido intr-un videoclip unde interpreteaza si o bucata muzicala.

In emisiunea "Bravo, ai stil!", Isabela a fost mereu apreciata pentru bunul simt si pentru corectitudine, mai ales ca nu a avut niciodata o atitudine nepotrivita in fata juratilor chiar daca si-a primit multe critici la adresa tinutelor pe care le-a purtat de-a lungul editiilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: