Isabela revine in show-ul "Bravo, ai stil!". Va reusi clujeanca sa isi recastige locul in show? Tanara are o relatie speciala cu mama ei. Uite de unde a mostenit parul cret care devenise un subiect de discutie in fiecare editie a emisiune

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:54

Isabela isi incearca din nou norocul in editia de astazi a emisunii "Bravo, ai stil!" dupa o pauza de cateva saptamani de cand a fost eliminata.

Concurentei i se acorda o noua sansa pentru a ramane in concurs, la fel cum li s-a acordat si celorlalte participante la show care au iesit din concurs. Pana acum, doar Larisa a reusit sa ii induplece pe jurati. Isabela revine in concurs cu forte proaspete dupa o pauza de cateva saptamani in care si-a dedicat timpul evenimentelor ce au o stransa legatura cu pasiunea ei pentru design vestimentar, dar s-a si relaxat in vacanta alaturi de mama ei.

Isabela a postat cateva imagini pe Facebook alaturi de mama ei si se poate observa cu usurinta de unde a mostenit podoaba capilara atat de controversata in show-ul "Bravo, ai stil!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: