Isabela si Larisa au asteptat cu infrigurare decizia juratilor! Uite cine a plecat acasa cu ochii in lacrimi

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Isabela a fost prima care a primit un vot negativ din partea Iuliei Albu motivand ca: "Iti doresc succes mai departe si sper ca intelegi de ce am votat asa. Mi-as fi dorit sa ramai in concurs, dar..."

Andreea Banica a nominalizat-o pe Andreea pentru ca nu i-a placut foarte mult cum s-a prezentat: "Juratii stiu cel mai bine pentru ca te-au vazut si in editile anterioare, insa astazi nu mi-a placut ceea ce am vazut."

Raluca Badulescu a nominalizat-o pe Larisa si i-a si spus ca are o cariera si un viitor stralucit chiar daca pleaca din concurs. Si Maurice Munteanu a nominalizat-o tot pe Larisa, asadar  Andreea si Alina au scapat de eliminare si au fost poftite la locurile lor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Tensiunea a atins cote maxime in momentul in care decizia a stat in mainile lui Razvan Ciobanu care a votat ca Larisa sa iasa din concurs.

 

Taguri: