"Iti lipseste un bou! Eu am un cocos, dar nu-i plac gastele" Iulia Albu si Cristina Mihaela si-au aruncat, din nou, replici taioase "Gura ta mare vorbeste foarte prost!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:31

Cristina Mihaela a venit in fata juratilor intr-o tinuta inspirata din costumele toreadorilor, pentru o petrecere organizata la Ambasada Spaniei.

Iulia Albu i-a criticat tinuta, considerand-o o jignire pentru ocazia aleasa. "Iti mai lipseste un taur, un bou", a spus ea.

"Aceasta e principala problema a tinutei tale. In al doilea rand, gurata ta foarte mare, care vorbeste foarte prost si, in al treilea rand, faptul ca tu crezi ca faptul ca tu iti cumperi anumite piese si cumperi anumite lucruri te face mai buna decat colegele tale", i-a explicat Iulia.

Maurice i-a apreciat tinuta, considerand ca are o doza de "perversitate", insa Raluca Badulescu a tinut sa ii critice si ea faptul ca tinutele Cristinei Mihaela sunt mult mai scumpe decat ale celorlalte concurente:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: