Iti mai amintesti celebra FAZA in care Cristina Mihaela a plans in hohote cand Alina a fost eliminata din competitie? Toata lumea a acuzat-o ca din cauza votului ei, fosta concurenta a plecat. Dupa concurs, cele doua nu si-au mai vorbit si nici nu au mai

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:49

Cristina Mihaela si Alina au legat o prietenie stransa in competitia "Bravo, ai stil!", cele doua fiind extrem de apropiate, asta pana cand Alina a iesit din concurs.

Cele doua ieseau impreuna si in afara competitiei, isi dadeau sfaturi exact cum fac doua bune prietene, asta pana cand a intervenit ruptura intre ele. Momentul decisiv a venit intr-una din Gale in momentul in care Alina a fost eliminata. Toata presiunea a picat pe umerii Cristinei Mihaela cand, la acea data s-a spus ca ea a fost de vina pentru plecarea Alinei caci nominalizarea pe care a facut-o i-a atras prietenei sale eliminarea.

Cu ochii in lacrimi, Cristina Mihaela i-a spus Alinei ca ii pare rau ca pleaca pentru ca o considera o prietena buna si o iubeste. Tot atunci, fosta concurenta a fost pusa la zid, insa nu peste mult timp, nici legatura dintre cele doua nu a mai functionat, Alina declarand la vremea respectiva ca nu mai are nimic in comun cu Cristina Mihaela fiind doar o cunostinta.

Iata ca timpul a trecut, iar rivalitatea dintre ele s-a aplanat, acum fiind colege in emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama" unde Cristina Mihaela este moderatoare, iar Alina invitat permanent. Cele doua se inteleg foarte bine, avand experienta "Bravo, ai stil!", Alina declarand ca a fost extrem de fericita sa o revada pe Cristina Mihaela si sa colaboreze: "A fost ca si cand as fi revazut un prieten drag!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: