Iulia Albu a dezvaluit de ce Otilia incearca mereu sa ia cizme lungi: "Nu trebuie sa te feresti, este parte din tine in orice circumstante l-ai dobandit!"/ "Tinuta este INGROZITOARE si depasita!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:50

Juratii s-au aratat destul de ingaduitori cu Otilia in aceasta editie de "Bravo, ai stil!" si i-au dat o steluta chiar daca tinuta nu a fost vreo lumina.

Intai, Iulia Albu a observat motivul pentru care Otilia poarta doar cizme lungi si anume din cauza faptului ca are cicatrice pe un picior. Fashion editorul i-a spus concurentei ca nu este cazul sa se mai fereasca pentru ca nu o judeca nimeni si mai ales ca este un semn care face parte din ea indiferent de modul cum l-a dobandit.

"La genul acesta de rochie daca iti doresti, trebuie sa porti niste cizme mai inalte, mai sexy si mai hardcore.

Nu ma deranjeaza jacheta, nici chockerul care nu este nici el vreo lumina, de geanta s-a spus si nu imi place cum iti sta parul. Dar, sa spunem ca e un pas inainte", i-a spus Maurice Munteanu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.